Το angela studios (10 διαμερισμάτα δίκλινα ή τετράκλινα, πλήρως εξοπλισμένα ) βρίσκεται στη μαγευτική περιοχή του Καρφά ,που είναι γνωστή για την αμμουδερή παραλία του.Απέχει μόλις 6 χλμ. από την πόλη της Χίου και μόλις 1 χλμ. από την παραλία της Αγίας Ερμιόνης και του Μέγα Λιμνιώνα. Τόσο κοντά και τόσο μακριά στην πανέμορφη και μυροβόλο Χίο απέναντι απο τα παράλια της Ιωνίας , τα studio "Angela" σας προσφέρουν μοναδικές και ονειρεμένες διακοπές.

Πολύ κοντά στην πόλη (μόλις 6 χιλιόμετρα) αλλά πολύ μακριά από τους ενοχλητικούς θορύβους , τα studio ‘Angela ’ με θέα τη θάλασσα, που είναι στην κυριολέξια στα πόδια σας , σας προσφέρουν ότι θα μπορούσατε να ονειρευτείτε για τις διακοπές σας.

Στην υπέροχη και εξαιρετική ,μαγευτική αμμουδερή παραλία του Καρφά μπορείτε να χαλαρώσετε αλλά και να διασκεδάσετε.μπορείτε να αναπνεύσετε το άρωμα της μοναδικής μαστίχας αλλάκαι να δεχθείτε τα χάδια της γαλάζιας θάλασσας.Μπορείτε να αφεθείτε στην ονειροπόλα διάθεση σας αλλά και να μεθύσετε ρομαντικά αγναντεύοντας την πανσέληνο και τη μαγεία της Ανατολής.
 

 

           

 


 


 

 

ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΟΥΤΗΣ

ΚΑΡΦΑΣ - 82100 ΧΙΟΣ,ΕΛΛΑΔΑ

Τηλεφωνικό κέντρο : 22710 32096

Τηλέφωνο:22710 31655

Kινητό: 6936183131

Email : goutis@angelastudio.gr

κατασκευή ιστοσελίδας  κατασκευή ιστοσελίδας